NAT a tisztasági betétek egy széles választékát biztosítja a Nők legkülönbözőbb igényei szerint.

A NAT termékek fokozott mindennapos védelmet és frissességet biztosítanak, miközben szem előtt tartják a bőr védelmét és a kiemelt fontosságát annak, hogy a termékeink dermatológiailag teszteltek legyenek.

Vess egy pillantást a táblánkra, hogy könnyen meg tudd határozni, melyik termékre van éppen szükséged.

NAT Tisztasági Betétek

NAT Discreet Tisztasági Betét 20 / 100db

Válaszd a terméket, amennyiben egy szuper vékony termékre vágysz, melyet szinte észre sem veszel. Mindemellett szuper frissességet biztosít, és bőrbarát anyagokat tartalmaz.

NAT Ultra Soft Tisztasági Betét 30 / 50db

Válaszd a terméket, amennyiben extra kényelemre és gondoskodásra vágysz.
A puha anyaghasználat garantálja a kiemelkedő kényelmet, a gyors nedvességszívó belső kialakítás pedig a tiszta, friss mindennapi viseletet biztosítja.

NAT Ultra Protect Tisztasági Betét 20 / 60db

Válaszd a terméket, amennyiben extra védelemre és problémamentes gondoskodásra vágysz. A speciális anyaghasználat, hosszantartó extra nedvességszívást garantál, miközben friss, tiszta viseletet biztosít.

NAT Flexi Protect Tisztasági Betét 20 / 40db

Válaszd a terméket, amennyiben fontos számodra, hogy a mozgalmasabb napokon is biztosított legyen a gondoskodás és kényelem. Az Active Fit technológia következtében a betét alkalmazkodik a testformádhoz, miközben a nedvességet magában tartja. Az extra kényelem érdekében egyenként csomagolva elérhető.

Cégadatok

A Prezentex Kft. két évtizede van jelen a hazai piacon, ahol megalapulása óta dinamikusan fejlődik. Csapatunk kiemelkedő szakemberekből áll, így Célunk partnereink a lehető legmagasabb színvonalú kiszolgálása. Ennek megvalósításához kínálunk naprakész disztribúciós szolgáltatást, melynek fenntartásával egész országos lefedettséget biztosítunk.

  • Székhely: 2840 Oroszlány, Tópart u. 7. fsz. / 1.
  • Telefonszám: 06 34 560 472
  • Fax: 06 34 560 473
  • Email: varga.martin@prezentex.hu

Írjon nekünk üzenetet