_giraffe®_

„ A Nagyra Nőtt Gondoskodás”

Saját márkás giraffe® termékeinket hosszas évek tapasztalata mellett a teljesség igényével fejlesztettük ki.

 

Szem előtt tartva a piaci igényeket, vásárlási szokásokat családunk első tagja a giraffe kiscsomagos pelenka lett. A termék minőségére a világ vezető higiéniai gyártója az Ontex Group a garancia. A vásárlók pozitív visszajelzéseinek köszönhetően tovább bővült a család, mely mára már a következő termékekből áll:

Termékeink

giraffe® Szódabikarbóna:

 • Folteltávolítás: Makacsabb foltok eltüntetéséhez, használja kevés meleg vízben feloldva közvetlenül a foltra. Kávé, tea, gyümölcs és zsírfoltok eltávolítására is alkalmas ruhákról, szövetekről.
 • Mosás: Kiváló folteltávolító, szagtalanító hatású. Adagoljon 1 evőkanál szódabikarbónát a mosógép dobjába. Mosáshoz adalékként használja mosószódához, vagy mosószerhez.
 • Otthoni tisztítás: Keverjen össze szódabikarbónát kevés vízzel vagy ecettel,majd használja súroló és általános tisztítószerként. WC, csempe, hűtőszekrény, sütő tisztítására kiválóan alkalmas.
 • Lefolyó tisztítása: Az eldugult lefolyóba szórjon 2 evőkanál szódabikarbónát, majd öntsön rá ecetet. Hagyja hatni néhány órán át majd öblítse le forró vízzel.
 • Szagok semlegesítése: Egy arra alkalmas nyitott tálkába töltsön 10dkg szódabikarbónát, majd helyezze a hűtőszekrénybe vagy a szagtalanítani kívánt felületre.

giraffe® Mosószóda:

Alkalmazási terület:

 1. Mosás: Használja az általában használt mosószere (folyékony, por) hatékonyságának növeléséhez, adalékanyagként. Ajánlott adagolási javaslatunk a mosás kezdetén a: mosószere 1/3 vagy 2/3 részét helyettesítse mosószódával a mosógép adagolórekeszébe helyezve. A mosószódát akár használhatja önállóan is. Ajánlott hőfok: 40Co-60Co. Gyapjúból és selyemből készült ruhanemű mosására nem használható. Mindig ügyeljen a textília színtartósságára.
 2. Vízlágyítás: A mosás kezdetén adjunk 1 evőkanálnyi mennyiséget a mosógép adagolórekeszébe az általánosan használt mosószere mellé. Ezáltal hatékonyabban tisztít, mert a lágy vízben a mosószer könnyebben oldódik.
 3. Áztatás: Kitűnő zsíroldó hatása miatt alkalmas áztatásra is. 5 liter meleg vízhez adjunk 1-2 evőkanál mosószódát és áztassuk a ruhát 1-2 órán át. Erősen szennyezett ruhák esetén az áztatást több órán keresztül folytassuk.
 4. Általános tisztítás: Többek között csempe, tűzhely, linóleum, WC, stb. tisztítására is alkalmas. A szennyeződés mértékétől függően 1 liter meleg vízben oldjunk fel 1-4 evőkanál mosószódát. Viaszolt felületre ne használjuk!
 5. Mosogatás: 5 liter forró vízben feloldott 1 evőkanál mosószóda eltávolítja az edényekről a zsíros szennyeződéseket. Alumínium edényeken ne használjuk! Az üvegedényeket a mosogatást követően ecetes vízzel ajánlott leöblíteni, különben foltosan száradhat.

 

 

giraffe ® Pelenka:

 • Minőség! A légáteresztős borítás biztosítja a bőr szellőzését. Puha textiles, tépőzáras, kifolyást megelőző védőgátak, nagy nedszívósságú ultramag, rugalmas gumírozás!
 • Könnyű hazavinni. (A kis kiszerelése végett a babakocsiban is elfér).
 • A kis csomag egyszeri költsége hónap végén is lehetőséget nyújt az Anyukák számára, hogy minőséget vásároljanak kedvező áron!
 • Exkluzív megjelenés, szép polctükör!
 • Magyar, horvát, román, francia, angol, német tájékoztató a csomagoláson.

giraffe® Baby Balsam és Baby Natural

 • Illat-és színezékmentes mosószer, természetes kamilla-kivonatot tartalmaz.
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt.
 • Kifejezetten a kisbabák, illetve az érzékeny bőrűek számára ajánlott!
 • Fehér és színes textíliák tisztítására és folteltávolításra is alkalmas.
 • Színezék-mentes öblítőkoncentrátum.
 • Bőrgyógyászatilag tesztelt.
 • Érzékeny bőrűek számára kifejlesztett alkotóelemek.

giraffe® Nedves Törlőkendő:

 • Alkoholmentes
 • Kőolajszármazék-mentes
 • Színezék mentes
 • Parabén mentes
 • Bisabolol, Aloe és Kamilla kivonat.
 • PEFC-certificated.

„A legnehezebb pillanatok egy Anyuka életében, ha nem tudja, hogy miért nyűgös, miért sír a kisbabája. Tisztába tette, megetette, a hasa sem fáj, de a kicsi szemmel láthatóan valamiért mégis rosszul érzi magát. Talán viszket a bőre, zavarja valami?”

„Az újszülöttek, csecsemők bőrének állapota különbözik a felnőttekétől. Bőrük vékonyabb, sérülékenyebb, lazább a kötőszövet és a hám kapcsolata.

Hajlamos a kiszáradásra, hólyagosodásra. Az irritánsok iránti fokozott érzékenység miatt fontos, hogy védjük a bőrt a külső ingerektől. A nem megfelelő vagy az egyéni érzékenységet kiváltó illatanyaggal, tartósítószerrel készült termékek fokozhatják a bőrirritációt. Ezért rendkívül fontos, hogy a család olyan mosószert használjon, amely kíméli a bőrt és segíthet megelőzni a bőrtünetek kialakulását vagy kiújulását. A szülők kellő felkészüléssel, odafigyeléssel csökkenthetik az ilyen jellegű bőrproblémák kialakulásának esélyét. Számtalan esetben fordulnak a szülők szakemberhez olyan problémával, hogy a frissen mosott ruhák allergiás reakciókat váltottak ki a babák bőrén. Sok esetben kiderül, hogy a kisbabák ruháját együtt mossák a felnőttekével, és ugyanazt a mosószert használják. Vagy ha külön mossák is, nem a megfelelő mosószert használják, túladagolják. Az is általános probléma, hogy nem hisznek az adagolási útmutatónak, és biztos, ami biztos, bőven tesznek a mosószerből.

Sőt legtöbbször az öblítőszert is hígítatlanul használják, hogy finom illatú, lágy tapintású legyen a babaruha. Mosáskor a kisbabák, kisgyermekek ruháját külön kell választani a felnőttek ruháitól, és ajánlott a babák számára kifejlesztett mosószert használni. Az efféle mosószer bőrgyógyászatilag tesztelt, és folyékony állaga miatt maradéktalanul kiöblíthető a ruhákból. Azoknak az Anyukáknak, akik nem szeretnének lemondani az öblítőszer használatáról, ajánlott a színezékmentes, lágy illatú, babáknak kifejlesztett öblítők használata.” (Baba Magazin, 2012)

Kapcsolatfelvétel

Prezentex Kft.

Székhely: 2840 Oroszlány, Tópart u. 7. fsz. / 1.
Adószám: 12747889-2-11
Cégjegyzékszám: 11 09 008442
Telefonszám: 06 34 560 472
Fax: 06 34 560 473
Email: varga.martin@prezentex.hu